About us

CHARM JEWELRY, FINDYOURCHARM

Charm Jewelry begon als een project voor school. Twee studenten die een fictief bedrijf in elkaar moesten zetten als afstudeerproject. Na veel positieve reacties van vrienden en familie besloten we onze droom voort te zetten, Charm Jewelry.

Charm Jewelry is een Nederlands bedrijf dat staat voor unieke en mooie sieraden tegen een mooie prijs. Wij vinden het belangrijk dat iedereen onze sieraden met trots kan dragen en zich er goed bij voelen, daarom is onze slogan ook, "FIND YOUR CHARM"! Charm is het Engelse woord voor charme en met de sieraden van Charm Jewelry draag jij je charme uit aan de buitenwereld.

Onze sieraden worden in Turkije gemaakt door ervaren edelsmeden die te werk gaan met lokale materialen. Wij controleren al onze sieraden die wij bestellen en zijn tot nu toe super tevreden en kunnen garanderen dat onze sieraden mooi zijn, stralen en van goeie kwaliteit zijn.

Neem een kijkje in onze online shop en als u nog vragen heeft over onze producten of andere zaken kan er altijd contact met ons worden opgenomen in het "Contact" menu. 

 - Love, Charm Jewelry